Dagbehandlingsskolen,
Heldagsskolen Bråby – afdeling Faxe

Afdeling Faxe har til huse på Rådhusvej 6c i Faxe

Hvorfor en afdeling i Faxe

I de senere år har vi oplevet søgning fra en elevgruppe, der er udfordret til et niveau, der går ud over den sædvanlige dagbehandlingskontekst.

Det kendetegner eleverne, at de næsten hele tiden har brug for at have den voksnes udelte opmærksomhed på sig for ikke at ende i uhensigtsmæssige situationer. Eleverne har brug for særdeles tæt pædagogisk guidning for at kunne være i en skoleramme. For at eleverne overhovedet kan begynde at deltage i faglig undervisning, må de have tid og mulighed for at danne særdeles tætte relationer og få tillid til de lærere, der forestår undervisningen.

For yderligere information kontakt:

Heldagsskolen Bråby, Afd. Faxe

Rådhusvej 6c

4640 Faxe

Afdelingsleder:

Steen Kristian Due Rahbek

mobil: 29 72 69 76

steen@heldagsskolenbraaby.dk

Dagbehandlingsskolen, Heldagsskolen Bråby tilbyder med Afdeling Faxe en ramme, der kan imødekomme dette.

Målet med afd. Faxe

Det vil være målet at imødekomme disse unges behov for langsomt at tilvænne sig et skolebehandlingsmiljø, således at de bliver motiverede for at arbejde med deres sociale og emotionelle udfordringer ligesom deres faglige niveau.

Endvidere er målet, at få dem gjort klar til en skoledag, hvor de kan rummes i dagbehandlingsskolens ordinære målgruppe og/eller gøres klar til videre forløb, det være sig skoleforløb eller erhverv.

Vi indsamler og videregiver ikke data på vores hjemmeside, Heldagsskolen Bråby  Aps